Geen producten (0)

Laat een handdoek borduren door een professionele borduurstudio

Handdoeken zijn onmisbaar keuken- en badtextiel en worden nog mooier met een originele opdruk. Voor een handdoek borduren bent u bij Borduurstudio Delia aan het juiste adres. In onze borduurstudio kunt u terecht voor mooi borduurwerk op handdoeken. Leuk voor uzelf, maar ook een origineel cadeau om weg te geven. Borduurstudio Delia biedt namelijk mogelijkheden voor zowel de zakelijke doelgroep als particuliere initiatieven. Geborduurde handdoeken met bijvoorbeeld een logo of naam zijn leuk om in te zetten als promotiemiddel, maar doen het ook prima in een bed & breakfast.

Handdoek bordurenNauwkeurig en secuur borduurwerk

Bij een handdoek borduren is het belangrijk dat het borduurwerk zorgvuldig wordt uitgevoerd. Kwalitatief borduurwerk is bij ons in goede handen. Wij hebben jarenlange ervaring in het borduren van bijvoorbeeld badtextiel. Een handdoek borduren kunt u daarom met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij dragen dan ook zorg voor borduurwerk waar u jarenlang plezier aan beleeft. Borduurwerk - uitgevoerd door een specialist - gaat jarenlang mee en is dankzij een representatieve uitstraling ook interessant voor bedrijven.

Handdoek borduren als cadeau of relatiegeschenk

Laat eens een handdoek borduren om weg te geven als cadeau of zet het in als relatiegeschenk of promotiemiddel voor uw onderneming. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos. Wij brengen uw wensen graag in kaart om er vervolgens mee aan de slag te gaan. Indien gewenst voorzien we u eveneens van passend advies. Het gaat tenslotte om uw ontwerp en het is belangrijk dat u er content mee bent. Doe een beroep op onze jarenlange ervaring en profiteer van schitterend borduurwerk tegen een scherpe prijs. Bekijk verder ook de mogelijkheden voor bedrijfskleding borduren of laat een badjas borduren om weg te geven als kraamcadeau.

De voordelen van Borduurstudio Delia inschakelen voor uw borduurwerk

Wilt u borduurwerk uitbesteden aan een specialist? Dan zit u bij Borduurstudio Delia helemaal goed. Wij borduren handdoeken tegen een aantrekkelijke prijs en leveren snel. Of het nu gaat om een particulier verzoek of een zakelijke aanvraag, wij komen in actie bij zowel zakelijke als particuliere aanvragen. Om een indruk te krijgen van wat er zoal mogelijk is, neemt u een kijkje bij de geborduurde handdoeken in onze webshop. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons atelier te Deventer. We zien u graag verschijnen en helpen u met plezier bij het borduren van handdoeken in een stijl die u aanspreekt.

Naar de webshop

Facebook Twitter