Geen producten (0)

Bedrijfskleding borduren door een specialist

Bij het runnen van een eigen onderneming hoort natuurlijk ook het dragen van bedrijfskleding. Met mooie bedrijfskleding investeert u in een sprekend visitekaartje voor uw bedrijf. Bij Borduurstudio Delia bieden we de mogelijkheid om professionele bedrijfskleding te borduren. U kiest kleding uit onze webshop en laat deze door ons voorzien van een logo, bedrijfsnaam of ander soort opdruk. Uiteraard in de stijl die past bij uw onderneming en uw bedrijfsactiviteiten. Wij garanderen u een uitstekende kwaliteit en snelle oplevering.

Bedrijfskleding bordurenDe meerwaarde van geborduurde bedrijfskleding

In plaats van kleding bedrukken, kunt u ook de keuze maken voor bedrijfskleding borduren. Zorgvuldig borduurwerk draagt bij aan een exclusief imago en is bovendien uitermate duurzaam. Daarmee voorziet u uw bedrijf van een representatieve uitstraling. Borduurwerk is mogelijk op vrijwel alle soorten kleding en textiel. Dit maakt het voor u als ondernemer aantrekkelijk om te kiezen voor bedrijfskleding borduurwerk. Het is dan ook een interessante optie voor zowel kleine als grote bedrijven.

Een sprekend visitekaartje voor uw bedrijf

Laat bedrijfskleding borduren en investeer in een aantrekkelijk bedrijfsimago. Borduurwerk door Borduurstudio Delia is ijzersterk en gaat jarenlang mee. De werkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten die weten waar ze mee bezig zijn. Neem daarom gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijfskleding en kies voor een ontwerp dat u het meeste aanspreekt. Bij ons is van alles mogelijk, dus laat niets u weerhouden. Overigens komen we niet alleen in actie voor ondernemers, maar behoort een handdoek borduren of een badjas borduren voor particulieren tot de mogelijkheden.

Hierom kiest u voor Borduurstudio Delia

Bedrijfskleding laten borduren door Borduurstudio Delia levert u te allen tijde voordelen op. Bij ons is alles mogelijk. Of het nu gaat teksten, logo's of designs, wij draaien onze hand nergens voor om. Borduren doen we tegen een uiterst aantrekkelijke prijs. Nog niet geheel overtuigd? Bekijk de voorbeelden in onze webshop of kom langs in ons prachtige atelier te Deventer. We laten u graag zien wat er zoal mogelijk is voor uw onderneming.

Ga naar de webshop

Facebook Twitter