Geen producten (0)

Badjas borduren voor de allerkleinsten

Borduurwerk is een kunst die al eeuwenlang wordt beoefend. Het wordt toegepast op allerlei stoffen en komt in sommige situaties goed van pas. Wellicht is er een kleintje in uw familie- of vriendenkring geboren en bent u op zoek naar een uniek kraamcadeau. Zelf een badjas borduren is wellicht een pittige opgave, maar u kunt een badjas borduren natuurlijk ook uitbesteden aan een specialist. Borduurstudio Delia is expert in het borduren van allerlei soorten kleding. Naast bedrijfskleding borduren bieden we u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een badjas te borduren.

Een geborduurde badjas als kraamcadeau

Een badjas borduren is mogelijk met een opdruk die u in gedachten heeft. Dit is bijvoorbeeld de naam van de baby of het kind aan wie u de badjas geeft. Een geborduurde badjas is leuk als kraamcadeau, maar komt ook zeker van pas na een douchebeurt, zwemles of tijdens een vakantie. Met welk doel u ook een badjas inclusief borduurwerk koopt, bij Borduurstudio Delia verzekert u zich te allen tijde van de allerbeste kwaliteit borduurwerk. Dit geldt overigens ook als u ervoor kiest om een handdoek te laten borduren. Dit doen wij namelijk ook!

De voordelen van een geborduurde badjas

Laat een badjas borduren voor uw kind, kleinkind, neefje of nichtje door de borduursters van Borduurstudio Delia. Het maakt niet uit waar uw wensen naar uitgaan, wij komen graag in actie om het borduurwerk te realiseren. Een geborduurde badjas is iets om trots op te zijn en draagt een kind - klein of groot - met veel plezier. Het ontwerpt draagt bij aan een unieke uitstraling en natuurlijk houdt een badjas elk kind lekker warm. Op een frisse ochtend in het weekend is niets fijner dan lekker in een warme badjas naar de leukste kinderprogramma's kijken op televisie.

Waarom u kiest voor borduurwerk door Borduurstudio Delia

Borduurwerk - zoals een badjas borduren - uitbesteden aan onze borduurstudio levert u te allen tijde voordelen op. Zo maakt u kennis met borduurwerk door een specialist. Of het nu gaat om tekst, een logo of een design, bij ons is alles mogelijk. Een badjas borduren doen we tegen een scherpe prijs. Nieuwsgierig naar hoe ons borduurwerk eruitziet? Doe inspiratie op bij de voorbeelden in onze webshop of kom eens langs in ons atelier te Deventer. We heten u graag welkom in onze winkel en komen graag in actie bij het uitvoeren van al uw borduurwerk.

Bekijk de webshop

Facebook Twitter