Geen producten (0)

Algemene Voorwaarden

Borduurstudio Delia en Delia kledingreparaties.

 

1.Algemeen   

1.1 Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten van Borduurstudio Delia en op alle met Borduurstudio Delia en Delia kledingreparaties aangegane overeenkomsten. Hiervan kan slechts worden afgeweken indien dit schriftelijk wordt vastgelegd en ondertekend is door beide partijen.

 

1.2 Borduurstudio Delia en Delia kledingreparaties zijn als volgt te bereiken via de :

E-mail: hilda@deliakledingreparaties.nl

Tel: 06 40209012

Adres: Bekkumerstraat 42

7416 ZR in Deventer

K.V.K : 08156807

BTW NL002163353B27

 

1.3 De door u verstrekte persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor uw bestellingen en/of  opdrachten. 

Borduurstudio Delia  en Delia kledingreparaties verstrekt geen persoonsgegevens aan derden. Uw e-mailadres gebruiken wij alleen om met u in contact te komen.

 

 1.4 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Borduurstudio Delia of Delia kledingreparaties uw bestelling heeft ontvangen. Het ontbreken van een handtekening doet niet af aan de bindende kracht van aanbod en aanvaarding.

 

2.Bestellingen & Betalingen    

 

2.1 Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Tenzij dat het anders vermeld wordt in de offerte. 

 

2.2 Bestellingen kunnen via hilda@deliakledingreparaties.nl, de website www.deliakledingreparaties.nl www.borduurstudiodelia.com of  telefonisch nr: 0640209012

 worden geplaatst. 

 

2.3 Op dit moment kunt u op verschillende manier betalen per bank. U kunt het bedrag overmaken op Bankrekeningnummer NL20RABO0310987806 t.n.v. H.J. de Vries Delia te Deventer o.v.v. Ordernummer. Verder zijn er de mogelijkheden Ideal, Paypal of Tikkie.  

 

2.4 Aanbiedingen zijn altijd vrijblijvend en  onder voorbehoud van beschikbaarheid van het artikel.

 

2.5 Als op onze prijslijst of orderbevestiging een incorrecte prijs staat vermeld, behouden wij het recht alsnog de juiste prijs in rekening te brengen. De opdrachtgever heeft dan het recht de bestelling alsnog te annuleren.

 

2.6 Levering van alle artikelen zijn binnen 5 werk dagen  mits het artikel  voorraad is . 

 

2.7 Het borduren van zelf aangeleverde kleding en textiel gebeurt geheel op eigen risico van de opdrachtgever. Uiteraard wordt hier de uiterste zorg aan besteed. 

 

2.8 Wij berekenen kosten voor het digitaliseren van uw logo en het maken van een proefexemplaar.

Deze digitalisatie kosten zijn eenmalig borduurpatronen blijven altijd eigendom van Borduurstudio Delia

 

3.Levering  & Verzending 

 

3.1 Uw bestelling kan pas in behandeling worden genomen nadat betaling is voldaan. Tenzij anders  is overeengekomen. 

 

3.2 De verzendkosten voor alle brievenbuspost zijn volgens de tarieven van Post nl.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en beschadiging van uw bestelling tijdens de verzending via Post nl.

U kunt altijd tegen meer prijs uw pakket verzekeren. Indien u in de gelegenheid bent uw pakket op te halen is dit, na het maken van een  afspraak, altijd mogelijk.

 

4. Kwaliteitscontrole

 

4.1 Wij zullen altijd zorgvuldig controleren of een product voldoet aan de beschreven normen. Houdt er echter rekening mee dat kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de foto. dit geeft geen recht op teruggave van geld of andere diensten.

 

5. Retouneren 

5.1 U heeft het recht de bestelling van niet gepersonaliseerde of geborduurde artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, tenzij het goederen betreft die Borduurstudio Delia speciaal voor deze order ingekocht heeft.

Om gebruik te maken van dit recht neemt u contact met ons op met ons op via E-Mail: hilda@deliakledingreparaties.nl. Hierna heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te zenden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief, de bij de order betaalde, verzendkosten terug. Enkel de kosten voor het verzenden naar Borduurstudio Delia zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 Euro per pakket. Raadpleeg voor de actuele tarieven de website van Post.nl.

Indien u gebruik maakt van dit herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat, maar ongebruikt en onbeschadigd in verpakking, voldoende gefrankeerd aan Borduurstudio Delia te retourneren.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede staat verkeert.  Geborduurde en gepersonaliseerde producten zijn maatwerk en deze vallen dus niet onder het herroepingsrecht. De verkoop hiervan is na een succesvolle betaling definitief.

 

Facebook Twitter